Speciaal voor de kids

Een programma op maat!

In de 2019-editie hebben wij nu ook een volledig programma voor onze jeugdige bezoekers uitgewerkt. Geniet vanaf 12 uur van onze speciale Kids Stage & Live entertainment acts. Ook de hapjes & drankjes die bij de kinderen in de smaak vallen hebben wij voorzien! Met de juni-zon present belooft zondag 23 Juni dus een leuke daguitstap te worden met de hele familie.

Bestel uw tickets

Live entertainment acts

Familievertellingen door Kristine Marteleur

Hou je van verhalen en sprookjes? Kristine Marteleur vertelt gekke, spannende en mysterieuze verhalen van meisjes en jongens, zwervers en wielewaaien, deugnieten en kapoenen, koningen en oude madammekes, prinsessen en wilde beesten kortom mensen zoals jij en ik.

Zet je oren en hart open en laat je betoveren door haar vertelsels.

Goochel-Kunst door Mario Fernandez

Mario Fernandez trakteert jullie op een sprankelende coctail van leuke en fascinerende goocheltoeren. Goochel-kunst is een humoristisch en gevarieerd goochelprogramma soepel aanpasbaar aan de omstandigheden. Iedereen doet mee in deze voorstelling boordevol actie en plezier.

Sterke trucs voor groot en klein.

Tattoo on wheels

Geef je ogen de kost. Deze sfeervolle retro-caravan is een “Mobiele Tattoo-studio”! Als je geluk hebt, kiest Tattoo Tine jou uit voor een tattoo! Ze werkt snel, efficient en pijnloos. Nooit gedurfd, nu de kans! Voor jong (-18) en oud (+18).

Voor elk wat wils. Keuze uit doodskoppen, dolfijnen, vlinders, rozen, ankers, … Alle cliché’s die een tattooverslaafde kan wensen. Persoonlijke verzoekjes zijn mogelijk als de tijd rijp is en het vlees geduldig … Voor het zetten van een tijdelijke tattoo gebruiken wij airbrush.

Een professionele huidvriendelijke bodypaint wordt gespoten via een sjabloon of wordt freehand aangebracht en kan enkele dagen blijven.